Blog

Své zkušenosti z projektů předávám dál.

Zobrazit:
Seriál: Duben 2020 - Začínám s link buildingem
Viktor Holas
10. 8. 2021

Třetí měsíc fungování projektu a počátek prací na link buildingu. Fuck Up Amazonu a rapidní nárůst návštěvnosti díky lock downu v US. Další zajímavé perličky najdete v novém díle affiliate projektu v US.

Celý článek
Seriál: Březen 2020 - Práce na obsahu
Viktor Holas
10. 2. 2021

Druhý díl a druhý měsíc fungování affiliate projektu v USA. Pojďte si společně semnou projít vše, co se za tento měsíc odehrálo. Zabývat se budeme prací s obsahem a podíváme se i na konkrétní čísla.

Celý článek
Seriál: Únor 2020 - Úvodní práce a content management
Viktor Holas
18. 12. 2020

Začátek projektu aneb úvodní práce. V tomto díle seriálu se dozvíte, jakým způsobem řeším strukturu webu a jak postupuji v rámci content managementu. Po prvním měsíci práce na projektu chodí na web pár uživatelů denně a jsou i první objednávky.

Celý článek
Seriál: Jak jsem vybudoval web s hodnotou 1,5 milionu Kč pomocí SEO
Viktor Holas
2. 12. 2020

SEO. 8 měsíců. 1,5 milionu Kč. Tohle je příběh jednoho z mých nejnovějších affiliate projektů v US. V tomto seriálu 9 článků se dozvíte spoustu zajímavých informací o tom, jak vybudovat autoritativní web.

Celý článek
Používáte slider na homepage? 2 hlavní důvody, proč jej nepoužívat
Viktor Holas
29. 5. 2020

Proč vlastně slider na homepage nefunguje a proč jsou neúspěšné? Ano, nemůžeme globalizovat. Každý projekt má své specifické potřeby. Ale nasdílím vám vlastní zkušenost. Přečtěte si dva hlavní důvody, proč se sliderům raději vyhnout.

Celý článek